• Radosti
  • Cestování
  • Dovolená v Musha Cay / Tam, kde se usadila nejdražší položka z nabídky Airbnb
Další článek
1 / 9

Dovolená v Musha Cay / Tam, kde se usadila nejdražší položka z nabídky Airbnb

Jste samostatní dovolenkáři a vybíráte si svou dovolenou přes služby Airbnb? Tato platforma, kterou nezastavila ani pandemie koronaviru, nabízí široké portfolio domů a bytů k pronájmu ve všech cenových kategoriích. Musha Cay na Bahamách ale patří jeden výjimečný primát - je totiž vůbec nejdražší položkou v celé nabídce. Co vaše nové dovolenkové ubytování na tomto soukromém ostrově přesně nabízí?

Advertisement

Na stránkách oblíbené (a mezi obyvateli zvláště velkoměstských center i méně oblíbené) platformy Airbnb najdete k pronájmu skvělé nemovitosti, od útulných městských bytů až po velkolepá sídla na pláži. V případě Musha Cay, momentálně vůbec nejdražší položky v nabídce, se ovšem jedná o celý ostrov.

Ostrůvek Musha Cay patří k Bahamskému společenství v Karibském moři. Hlavní rezidence je ztělesněním luxusu a pojme až šestnáct hostů ve dvanácti ložnicích (plus třináct koupelen). Na soukromém ostrůvku se nalézají také čtyři další vily pro početnější skupiny.

Ubytování v Musha Cay je navrženo v anglickém koloniálním stylu. K pozemku přináleží také přístaviště, tenisové kurty, masážní místnosti, posilovna a centrum všemožných aktivit pro celodenní zábavu. Pokud se samozřejmě nerozhodnete zabořit se do lehátka na výstavní běloskvoucí pláži a nevěnovat se vůbec ničemu. Ubytování na jednu noc vychází v přepočtu na skoro půldruhého milionu korun.

Více informací najdete na webu ostrovní rezidence, kde mimo jiné visí i zpráva od slavného kouzelníka Davida Copperfielda, který si zdejší pobyt podle všeho velmi užil – a není to podle nás žádný trik…