Festival, který dvakrát do roka připomíná, že jídlo je především zážitek, a že chuť není výsada. Od 14. října do 16. listopadu a nabídne rekordní počet restaurací. V Praze jich bude přes šedesát, včetně několika, do kterých by se člověk možná běžně neodvážil vstoupit. A právě proto stojí za to to udělat.
Téma letošního ročníku je pestrost. Vedle známých jmen jako jsou Garden’s, Dejvická 34 nebo River’s Smokelab, se objevují nováčci Mazel, Finestrina či V Zátiší. Hotelové podniky reprezentují například Greenhouse ve nově otevřeném Fairmontu, Monkey Bar ve Falkensteineru, Alcron nebo Le Petit Beefbar v hotelu W. Pro ty, kteří se rádi tváří, že „to mají všechno už ochutnáno“, je tu Divinis Zdeňka Pohlreicha.
Na webu festivalu si hosté vybírají ze dvou cenových úrovní, 490 a 790 korun. Cena zahrnuje tříchodové menu a aperitiv v podobě koktejlu Martini. Restaurace doporučené partnerem Makro přidají navíc amuse bouche. A pokud se vám nechce pít alkohol, nealko varianta je stejně elegantní.